Op Youtube en Facebook » Op Youtube en Facebook

Bekijk een reeks opnames van Andy & Di op YOUTUBE: http://www.youtube.com/user/andyendi#p/u

 

 

 

 

 

Meest recente upload:

youtube.com
 
 
Nu Wannes Cappelle uitpakt met een nieuw Vlaams volkslied 'Vlaanderen is thuis' kunnen wij, Andy & Di, niet langer achterwege blijven met onze persoonlijke Ode aan Vlaanderen. Andy, die als Britse singer songwriter ondertussen 25 jaar in onze regio woont, componeerde de klassiek klinkende melodie. Ik kroop in de pen voor een authentieke ode die geëngageerd eindigt met een climax: een oproep aan Vlaanderen. Samen plakten we er passend beeldmateriaal op. Dit nummer zit als vaste waarde in ons 'mixed' programma voor courante optredens.

 

Andy & Di hebben ook het uitzonderlijk genoegen dat er een VRT Eén programma over unieke koppels in Vlaanderen "Ik zie je graag" geheel aan hen als zingend koppel gewijd is (reeks uitgezonden op 24 mei 2004 en herhaald op 8 augustus 2005). 2 fragmenten daaruit staan ook op het bovenvermeld Youtubekanaal.

Wij hebben ook een fan pagina op FACEBOOK: Klik aub op de "vind ik leuk" knop  : http://www.facebook.com/pages/Andy-Di/514728018562491
Hoe meer zielen ons leuk vinden, hoe breder wij kunnen bekend worden via Facebook. Dankjewel. En je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van al onze nieuwtjes.