Wie zijn Andy & Di » Di, de Vlaamse zangeres

Di is Andy's Vlaamse vrouw, de zangeres van het koppel.

Ik ben niet zo maar een zangeres geworden. Misschien verwacht je nu een lijst van opleidingen die ik gevolgd heb, bij ronkende namen enzovoort.

Nee, niets is minder waar.

Tot voor mijn 33ste zong ik ronduit vals. Maar op een bezinningsweek in het Zuiden van Frankrijk, in een warme groep van mensen werden er korte eenvoudige liedjes gezongen met mooie  teksten. En vanuit het niets, zo maar, heel gewoon, hoorde ik mezelf zingen met een warme prachtige lullabye stem die mensen in de muziekwereld een “folk stem” noemen.

Zelf noem ik het een wonder, maar dat enkel in de liefdevolle omringing van warme mensen mogelijk was. En het overkwam me gewoon omdat ik me daarin gedragen voelde.

 

Dus lieve mensen, aan al die mensen die graag zouden “leren” zingen, het is echt niet iets van technische cursussen volgen enzovoort. Laat gewoon het wonder gebeuren in een warme sfeer van mensen en met eenvoudige liedjes…Voel je gedragen en dan komt het gewoon op je pad.

 

Onze wereld wordt meer en meer technisch gedomineerd door allerlei snufjes en door professionaliteit enzovoort. Maar zonder een warm open hart betekent het echt niets…Integendeel.

En als er geen warm hart in zit er ook geen leven in, dan leeft het niet.

Geluidsfragment:  (mp3download).

Flash: Nieuw op de website "Di's dagboek":

Di heeft haar eigen blog waarop ze o.a. een dagboek bijhoudt, interessante schrijfsels publiceert, haar dagelijks gezondheidsritueel deelt, haar stemopwarmingsgeheimen prijsgeeft en zoveel meer.
Nieuwsgierig? Klik op deze link:
Di's dagboek

Di's dagelijks gezondheidsritueel voor de stemopwarming: de ademhalingsoefening