Briljant Folk Comedy duo


Andy & Di het BritsVlaams duo dat bruist en danst in Concert

Eigenzinnige kunstenaars drukken hun stempel en dat doen Andy & Di op hun authentieke, originele manier. Singer-Songwriter Andy uit de Beatlesstad Liverpool is een doorwinterd muzikaal virtuoos en zijn echtgenote Di straalt als begenadigd verteller en zangeres. 
Met hun aanstekelijk enthousiasme en verrassende wendingen brengen ze een show waarbij ze folk, rock, pop, cabaret, jazz en klassiek creatief combineren. Of is het hun Close Harmony Singing dat je kippenvel bezorgt? Zijn het hun vakkundig geschaafde bindteksten met fijnzinnige doordenkers? Of de originele ‘opdrachten’ voor het publiek dat ze zo helemaal meenemen in hun optreden?  En tussendoor kan je genieten van hun stijldansen. Een lust voor het oog én het oor!

Muzikale vertelvoorstelling 'Werken aan een Mirakel'

In onze muzikale vertelvoorstellingWerken aan een Mirakel’ verklappen wij hoe wij via een ongewone, zeg gerust "rare weg”, met een cruciale mystieke ervaring, op het podium beland zijn. Want het gebeurt niet elke dag dat een koppel mid-dertigers "de kap over de haag gooien" en hun prima betaalde topjobs ruilen voor het onzeker bestaan op het podium. En dat op de koop toe als getrouwd stel.
Hoe kwamen we daar in godsnaam toch terecht? Waarom gooiden we ons leven zo drastisch om?
Ons authentieke verhaal, met songfragmenten die daar helemaal onderdeel van zijn, is inspirerend pakkend, ontroerend, hilarisch, vol herkenning...het zit er allemaal in. Heel intiem ook en met verbazende mystiek, maar juist dat delen kan ieder die er voor open staat inspireren.
Vlaamse Di vertelt hun verhaal spannend inspirerend in het Nederlands. Samen met de Brit Andy weeft ze daarin songfragmenten die ze beiden zingen en dansstukjes zodat je jou in een heuse musical waant.
Alle songfragmenten worden instant vertaald naar het Nederlands op het grote scherm naast hen en prachtig geïllustreerd met beeld en video. Voeg daarbij de uitgekiende belichting, de verfrissende danspasjes en je mag gerust van een multimedia huzarenstuk spreken.

Een originele tipboek deze voorstelling eens als alternatief voor een ‘inspirerende lezing/spreker’.
Klik hier om  alles over de voorstelling te lezen.

'Andy & Di' goes Classic

Nog altijd het Brits Vlaams zingend duo dat bruist en danst in Concert maar in dit programma doen we dat met een gulle scheut klassiek. Zo zet Andy met sprankelende humor en zijn klassieke viool een heuse muzikale quiz van bekende klassieke muziekmelodieën op touw. Als jonge gast is Andy opgeleid tot klassiek violist. Al jaren is hij een grote fan van hoe bijvoorbeeld Hans Liberg en Victor Borge creatief omspringen met klassiek geïnspireerde muziek. Andy is tevens een Britse singer-songwriter met Ierse en Schotse roots, dus er zit uiteraard een stukje unieke muzikale reis door deze muzikale landen inbegrepen. Ook al zeggen we het zelf, onze bindteksten zijn parels op zich: zowel pittige als fijnzinnige doordenkers, op tijd en stond met een streep (fijnzinnige) humor. Op onze eigenste manier betrekken we ons publiek in heel het gebeuren en nemen hen zo helemaal mee in ons optreden.

Di's memorabele hersenoperatie en succesvolle radiotherapie: haar waargebeurd verhaal

Deel 1: Via de onderstaande link kan je luisteren naar haar wonderbaarlijke ervaringen voor en na haar hersenoperatie die ze in het coronajaar 2020 dringend moest ondergaan. Di: 'de kracht van de geest op het lichaam is straf, dat heb ik aan den lijve ervaren'. Haar waargebeurd verhaal wisselt af met eigen songfragmenten van het duo Andy & Di.
Link naar Di's waargebeurd verhaal : https://www.youtube.com/watch?v=pxQCSToGvjk
Deel 2 : Lees in deze tekstlink het waargebeurd vervolgverhaal: Hoe Di de Dienst Radiotherapie In UZ Leuven een verrassing van formaat bezorgde.

Andere Muzikale Programma's 

Klik op de keuzeknop "Muzikale programma's".
Zo kan je bvb. met ons muzikaal op stap naar Schotland en Ierland . Of een Ierse samenzang cantus organiseren.
En onder Di's begeleiding kan je 5 sessies "Kennismaking met Mindfulness klankzingen, improviseren, ontdek je creatieve stem" volgen.

Allerlei

Andy & Di op YOUTUBE:  http://www.youtube.com/user/andyendi#p/u 
FACEBOOK : http://www.facebook.com/pages/Andy-Di/514728018562491 . 

Di, de zangeres van het duo heeft nu haar eigen dagboek/blog: http://andyendi.blogspot.com/