Endless Home CD/Album

Nieuw Andy & Di album/CD

Na zes jaar CD-stilte zijn Andy & Di uitermate fier op hun verse telg: ‘Endless Home’. Dit album is een muzikale reis door verschillende stijlen en genres, beïnvloed door de gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Deze link EndlessHomeAlbum  geeft alvast een voorsmaakje van 30 sec per nummer. 

Muzikale Stijlen en Invloeden

Endless Home biedt een brede mix van genres, zoals Country, Bluegrass, Jazz en Klassieke muziek. Deze variatie weerspiegelt de uiteenlopende muzikale inspiraties van Andy als singer songwriter. Ondanks deze diversiteit blijft de herkenbare pop/folk/rock-stijl een belangrijk fundament van het album.

Songteksten en Thema’s

De songteksten op het album zijn veelzijdig: van diepgaand tot vrolijk luchtig. Van poëtische reflecties op het leven en de liefde tot maatschappijkritische onderwerpen zoals oorlog, het album behandelt een breed scala aan thema's. Verrassend genoeg vinden ook lichtere onderwerpen hun weg naar onze muziek, zoals een nummer over de beleving van de jaarlijkse lentekuis! Naast deze vocale nummers bevat het album ook een paar originele instrumentale composities, waarin de muzikale talenten van Andy als componist zonder woorden tot hun recht komen.

Album Details

Het album bevat maar liefst 18 nummers, goed voor een speeltijd van 51 minuten. Elk nummer draagt bij aan het rijke muzikale palet, waarbij de luisteraar voortdurend wordt verrast door de creatieve invloeden  endiversiteit. Ondanks de vele stijlen blijft het geheel samenhangend en krachtig, wat het album toegankelijk maakt voor zowel oude als nieuwe fans.

Beschikbaarheid

Endless Home is beschikbaar op alle grote streaming- en downloadplatforms, waaronder iTunes-Apple, Spotify, YouTube Music en Amazon. Je kan het album beluisteren of downloaden via deze platforms. Een voorsmaakje (30 sec per nummer) krijg je alvast via deze speciale link: EndlessHomeAlbum

Voor wie de voorkeur geeft aan een fysieke CD, is deze direct bij Andy & Di te koop voor slechts 15 euro inclusief verzendkosten binnen België:  mailto:info@andyendi.be

Voor verzending naar een ander land gelden de internationale verzendingskosten vanuit België.

Met Endless Home leveren Andy & Di een fris en vol geluid, rijk aan invloeden en emoties, waarmee ze hun muzikale horizon verbreden. Dit album is een bewijs dat hun passie voor muziek nog springlevend is, en het zal ongetwijfeld resoneren met de luisteraars.