Muzikale Programma's » Andy & Di intiem

Voor kleine groepen van max 30 personen bieden Andy & Di een akoestische groepszang (zonder geluidsversterking dus) aan: “Andy & Di intiem”. De groepszang kan slaan op gekende folk- en samenzangliederen:  onze vermaarde gezellige folksamenzang .
We kunnen ook enkele relax-liedjes zingen die op basis van herhaling heel snel en gemakkelijk aan te leren zijn. Dit zijn eigenlijk liedjes van max. een paar zinnen lang maar die bijzonder relaxerend en anti stress werken door hun inspirerende of liefelijke inhoud en lullabye stijl melodieën. Ze creëren in het bijzonder een diepgaander gevoel van samenhorigheid in de groep, eigenlijk een verfijnd “we-zijn-met-elkaar-verbonden- gevoel”.

Tussendoor zingen Andy & Di enkele eigen nummers. Dit zijn dan nummers uit hun inspirerend repertoire die in onze courante podiumshow niet direct aan bod kunnen komen.

Prakisch: het is aangewezen dat de groep in een cirkel kan zitten in een rustige sfeervolle omkadering. Ideaal is dat deze activiteit op zich staat en dus niet deel is van een eetmaal of iets anders. Maar mocht dat toch het geval zijn dan moet er vooraf goed gepland worden zodat de opbouw naar een sfeervol gebeuren voldoende aan zijn trekken kan komen. Je doet dit bij wijze van spreken niet tussen de soep en de petatten door…
Omdat we geheel zonder geluidsversterking zingen en samen zijn is absolute focus vereist dus zonder randactiviteiten of achtergrond geroesemoes enzovoort…