Muzikale Programma's » In uw huiskamer zingen

Wat denk je van een intiem akoestisch optreden of een gezellige samenzang (zonder geluidsversterking ) in uw huiskamer? U brengt een aantal vrienden samen en wij komen optreden of gezellig samen zingen in groep, met uw vrienden.

Wie denkt niet met nostalgie terug aan de kinderjaren toen er thuis nog vaak met heel de familie spontaan gezongen werd, vooraleer de TV met alle vrije tijd ging lopen?

Je kan kiezen uit onze muzikale programma's zoals "In Concert" of natuurlijk ook onze vermaarde gezellige folksamenzang .

Maar je kan ook  enkele “relax-liedjes” kiezen die op basis van herhaling heel snel en gemakkelijk aan te leren zijn. Eigenlijk liedjes van max. een paar zinnen lang maar die bijzonder relaxerend en anti stress werken door hun inspirerende of liefelijke inhoud en lullabye stijl melodieën. Ze creëren in het bijzonder een diepgaander gevoel van samenhorigheid in de groep, eigenlijk een verfijnd “we-zijn-met-elkaar-verbonden- gevoel”. Eigenlijk is de formule met “relax-liedjes” een rustgevend thuis komen, het terug naar de kern gaan en in het bijzonder gezellig en gelukkig samen zijn en delen met elkaar. We hebben immers al te vaak het gevoel dat we er alleen voor staan, terwijl dat er juist zoveel rondom ons gebeurt in de samenleving. We hebben behoefte aan “gedragen te worden”, of gesteund te worden binnen een groep en dat soort van gevoel roept zo’n samenzang met de relax-liedjes sterk op.
Tussendoor zingen Andy & Di ook  enkele eigen nummers. Dit zijn dan nummers uit hun inspirerend repertoire die in onze courante podiumshow niet direct aan bod kunnen komen

Praktisch: bij voorkeur zitten we in uw huiskamer in een cirkel maar het kan ook anders, naargelang de ruimte en wat u het best ziet zitten in uw living. Bij mooi weer kan het natuurlijk ook buiten in de tuin!
Ideaal is dat deze activiteit op zich staat en dus niet deel is van een eetmaal of iets anders. Maar mocht dat toch het geval zijn dan moet er vooraf goed gepland worden zodat de opbouw naar een sfeervol gebeuren voldoende aan zijn trekken kan komen. Je doet dit bij wijze van spreken niet tussen de soep en de petatten door…
Omdat we geheel zonder geluidsversterking zingen is respekt voor de samenzang een logische vereiste en vanzelfsprekend focussen we ons daarop met de hele bende, dus zonder randactiviteiten of achtergrond geroesemoes enzovoort…

Stuur ons vrijblijvend een mailtje of geef ons een belletje 016 58 08 22 als je er meer over wil weten...